Leave Your Message
Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Le Tausamiga Tautotogo o le a oʻo mai

    2024-01-17

    O le Tausamiga o le Tautotogo, ua taʻua o le Tausaga Fou i Saina, o se tasi lea o tausamiga faʻaleaganuʻu sili ona taua i Saina. E loloto lona a'a i talitonuga anamua, tu ma aga o taulaga, ma isi tulaga fa'aleaganu'u e pei o su'esu'ega o fetu, kalena ma isi mea. O lenei tausamiga e fai ma sui o se taimi o le faʻamanatuga, toe faʻafouina, ma le faʻafouina o mafutaga ma aiga ma uo.


    I le taimi atoa o le tausamiga, e tele tu ma aga masani o loʻo matauina e tagata Saina, e aofia ai le faʻamamaina tele, faʻapipiʻi o fusi mumu ma tautau o teuteuga faʻamalama, faʻamalamalamaina o molī, ma auai i le tele o gaoioiga fiafia e pei o siva leona, tarako. siva, atua asiasi, faaaliga o le malumalu, auala fugala'au fe'avea'i, molī fugala'au fa'amemelo, fa'afiafiaga tu'u, fa'aaliga o mea fa'apapa, ma sauniga tatalo.


    O le aso o le tausamiga e le o faʻamautu ma e masani lava ona tumau seia oʻo i le Lantern Festival i le aso 15 o le masina muamua. O le Spring Festival o se taimi e potopoto faatasi ai tagata, faʻaaloalo i o latou tuaa, faʻaalia o latou manaʻoga mo le tausaga a sau, ma toe faʻafouina o latou agaga i le lotolotoi o le siosiomaga fiafia.


    I le Spring Festival, O le a maua e le matou kamupani ni aso malolo pupuu. Soʻo se manaʻoga pls Faʻafesoʻotaʻi matou i soʻo se taimi e te manaʻomia.


    Se'i toe fa'ailoa atu le matou kamupani mo U. O la matou kamupani o loʻo i Yuhuan, Taizhou, Zhejiang. O matou o se kamupani fefaʻatauaʻiga faʻavae faʻatasi e le tele o tagata gaosi faletaele faʻapitoa, faʻatasi ai ma le lelei o le tau maualalo ma le maualuga. O a matou oloa e aofia ai ulu ta'ele lima, fa'agaau ta'ele, fana fana, alavai, alavai fa'ailo, pusa sima, mea fa'aoga apamemea, paipa vai, ma fata solo.


    tausaga fou.jpg