Leave Your Message
Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Aso Arbor a Saina

    2024-03-14

    O le Arbor Day o se fa'afiafiaga fa'ava-o-malo ma le atunu'u e fa'amoemoe e fa'alauiloa le taua o le puipuiga o le si'osi'omaga ma le lanu meamata. O le tele o atunuu e iai a latou lava Arbor Day, ae o Saina Arbor Day o loʻo faʻatulagaina i le aso 12 o Mati i tausaga uma, o se aso taua e tuʻufaʻatasia ai galuega faʻatoʻaga i totonu o sosaiete ma aganuu.

    O le amataga o Arbor Day e mafai ona toe maua i tua i tu ma aga masani o le totoina o laau, lea e salalau lautele i le lalolagi atoa. E ala i le faia o ituaiga eseese o galuega totō laau, e mafai ai e tagata ona saofagā i le puipuia o le fale o le lalolagi ma faʻalauteleina le fausiaina o le siʻosiʻomaga.

    I atunuu eseese, e faamanatuina le Aso Arbor i auala eseese ma uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Iunaite Setete, e mafai e tagata ona toto laau i le Arbor Day ma fiafia i faʻatasiga faaleaiga ma tafaoga. I isi atunuu, e pei o Atenitina, Niu Sila, ma Initia, e mafai foi e tagata ona auai i gaoioiga eseese o le totoina o laau e faamanatu ai le aso malolo.

    Mo Saina, o Arbor Day e taua tele ona o loʻo faʻamamafaina ai le taua o le puipuiga o le siosiomaga i totonu o sosaiete Saina. I le taimi o le Arbor Day, o lo'o fa'atinoina galuega fa'ato'aga eseese i le atunu'u atoa e fa'alauiloa ai tagata lautele i le puipuiga o le si'osi'omaga ma tiute fa'aagafesootai.

    I le aotelega, o le Aso Totoina o Laau o se tausamiga i le lalolagi atoa. E le gata o se avanoa tatou te fiafia ai i le natura, ae o le sao foi i le puipuiga o le siosiomaga. E ala i galuega fa'ato'aga o la'au, e mafai ai ona tatou fausia se si'osi'omaga lelei e nonofo ai mo tupulaga o le lumana'i. Ia tatou auai malosi i le totoina o laau ma puipuia faatasi lo tatou paneta.


    O la matou kamupani e 10-20 tausaga o le gaosiga o le poto masani. O le fa'asologa o oloa eseese e aofia ai le tele o mea e tatau ona i ai mea tumama e pei o ta'ele lima, fa'agaau ta'ele, fana fana, alavai, alavai tulimanu, pusa sima valve, mea fa'apipi'i apamemea, paipa i fafo ma fata solo. Afai ei ai ni faʻamatalaga e te manaʻomia, Plz konekarate matou i soʻo se taimi e te manaʻo ai

    Aso Arbor Saina .jpg